Våre tjenester

Rehabilitering

H&M Malerservice utfører alt av maler- og gulvarbeid ved rehabilitering av bolig, butikk, restaurant og næringsbygg. I vårt arbeid har vi fokus på å skape løsninger som er langsiktige, hvor alle tiltak henger sammen. Gjennom årene har vi opparbeidet oss en variert portefølje med stadig flere spennende oppdrag. Vi kan vise til gode resultater, både innenfor privatmarkedet og næring.

Totalrenovering

Vi tilbyr også total rehabilitering. Da kobler vi inn våre samarbeidspartnere for riving av vegger, utarbeidelse av romfordeling osv. Vi koordinerer de forskjellige fagarbeiderne og sørger for at arbeidet holder en god faglig standard til den prisen som er avtalt. Vi sørger for at prosjektet kommer i mål fra a til å.

Skriv vedlikeholdsavtale i dag!

Vi har flere vedlikeholdsavtaler for både private og bedrifter. Vedlikehold er svært viktig for å forebygge skader og for å bevare utseende i så god stand som mulig. Det er flere områder som krever godt vedlikehold. Eksempler på dette kan være terrasser, fasader, garasjeporter og alt med teak-detaljer. Vi anbefaler årlig vask av bolig. Kontakt oss i dag for et tilbud.

Nybygg

H&M Malerservice utfører alle typer tjenester innen malerfaget. Vi har bred erfaring og står klare til å ta seg av ditt prosjekt. Vi påtar oss gulvlegging- og malingsoppdrag. Vi legger vinylgulv og klargjør for legging av vinylgulv i nybygg.

Vi samarbeider med flere av de store entreprenørene i Sør-Rogaland og tar oppdrag både fra private, næring og prosjekter. Ta kontakt med oss for ditt neste prosjekt.

Forsikringskade

Som medlem av Håndverksgruppen utfører vi et stigende antall skadesaker hvert år. Årlig utfører vi rundt 1400 skadeoppdrag på vegne av forsikringsselskaper og skadesaneringsfirma. Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskaper, både store og små. Gjennom våre dyktige prosjektledere styrer vi oppdragene med stø hånd i samarbeid med forsikringsselskapene for kundens trygghet.

Effektivt

Det er aldri kjekt å oppleve å få en skadesak i sin egen bolig. Våre ansatte jobber hver dag med et mål om at utbedringsarbeidet vi utfører skal oppleves så raskt og effektivt som mulig.

Hvem forsikrer vi?

Vårt område innen forsikring er hele Sør-Rogaland som strekker seg fra Boknafjorden i nord til Moi i sør og Sirdalen i øst. For å yte våre samarbeidspartnere best mulig service innen skadesaker har vi egne avdelinger i Stavanger, Bryne, Ålgård, Moi og Egersund.

Dekorasjonstjenester

Dekorasjonsmaling gir deg ditt hjem en egen og særpreget personlighet. Ved hjelp av gamle og nye maleteknikker forvandler vi det normale til noe helt spesielt. Helt siden starten har vi vært spesielt interessert i maling- og dekorasjonsteknikker. Samtidig som vi hele tiden utvikler egne teknikker har vi vært opptatt av å lære oss også gamle teknikker innen dekorasjon.

Teknikk

Det eksisterer en rekke teknikker innenfor fagfeltet. En av teknikkene vi bruker heter Tadelakt. Dette er en Marokkansk sparkelteknikk som ble brukt til å tekke tak og lage vannoppsamlere. I dag er dette en eksklusiv teknikk som gjerne benyttes til håndlagede bad og spa-anlegg.

Vi utfører ditt oppdrag!

Av sparkel teknikker utfører vi blant annet tadelakt, claystone, creatina, beton cire og stucco venezino. Vi utfører også lasering, patinering, ådring, marmorering med mer.

Har du et spennende prosjekt i tankene? Kontakt oss her for en hyggelig og uforpliktende fargeprat.

Farge- og interiørkonsulenter

Noen ganger trenger man et trent øyet med teft for interiør. Vi har dyktige interiørkonsulenter og fargekonsulenter som kan hjelpe deg ved valg av farger, overflater, lyssetting og andre elementer som påvirker rommets atmosfære.

Maler Stavanger

Hva gjør designeren?

En interiørarkitekt sørger for helhetlig planlegging og utforming av rommet. Vi planlegger slik at rom, materialer, farger og møblering ses i sammenheng og at interiør og arkitektur samspiller best mulig.

Fargehandel Stavanger

Hva er interiør?

Et interiør består av både materielle og sanselige elementer som sammen skaper en god romopplevelse. Vårt mål er å skape det optimale rom ut i fra ditt behov med fokus på funksjonalitet og kvalitet.

Innvendig maling

Når det kommer til innvendig malerarbeid er det svært viktig med et godt forarbeid. Det sikrer at sluttresultatet blir bra. Etter forarbeidet må man velge rett maling som er tilpasset underlaget og rommets funksjon. Våre fagfolk har lang erfaring innen faget og bistår deg med både materialer og fargerådgivning.

Utvendig maling

Før man utfører en utvendig malejobb, er det svært viktig å være bevisst på eksterne faktorer. Et hardt klima, økende forurensning og høye krav til kvalitet og miljø gjør det spesielt viktig å planlegge godt. Her er det viktig å ha god kunnskap om materialer og riktig bruk av produkter.

Vi utfører alt fra årlig vedlikeholdsvask til ferdig behandlet overflate.  Har man bruk for andre fagområder som tømmermann, murer eller elektriker har H&M Malerservice samarbeidspartnere som gjør at hele jobben kan utføres.

Bærekraft

Privat og næring

H&M Malerservice garanterer at arbeidet som blir utført skaper et profesjonelt resultat. Våre erfarne malere utfører malingarbeid av høy kvalitet både for privat og bedriftsmarkedet. Vi sørger for at arbeidet blir utført med høy kvalitet. Besøk vår fargehandel for ny inspirasjon, pristilbud og en hyggelig fagprat vedrørende ditt prosjekt.

Ta kontakt i dag!