OM OSS

H&M Malerservice ble startet i 1992 av Henrik Eikanger og Magnor Kolnes. Firmaet består i dag av 30 ansatte og holder til i Badehusgaten 6 ved Badedammen i Stavanger. Her har vi også vår egen fargehandel Fargerike Stavanger.

Gjennom våre dyktige malere og gulvleggere er hovedmarkedet innenfor nye eneboliger, rehabilitering av eneboliger, kontorer og næringslokaler, forsikringsskader og dekorasjonsteknikker for næring og privat samt vår egen fargehandel.

I tillegg til maleoppdrag som vi kjenner det, har vi siden starten vært pådrivere for utvikling av nye dekorasjons- og malingsteknikker til bruk i private hjem, kontorer, butikker og restauranter.

Vårt mål er til enhver tid å være et av landets mest innovative og kreative malerfirma slik vi har vært helt siden starten. Vår filosofi er hele tiden å tenke nytt ved å se oppdraget i helhet med farge, lys og form.

Samtidig prøver vi å utnytte vår erfaring og lekelyst innen faget til å skape det unike.

Vi samarbeider med en rekke arkitekter, interiørarkitekter, byggmestere, møbelsnekkere, murere, rørleggere, lysdesignere, møbelbutikker med flere. Dette gjør det mulig å kunne tilby våre kunder optimale løsninger til enhver tid

Lær mer om våre tjenester i dag!