OM OSS

H&M Malerservice ble startet i 1992 av Henrik Eikanger og Magnor Kolnes. Firmaet består i dag av 60 ansatte og holder til i Badehusgaten 6, ved Badedammen i Stavanger. Her har vi også vår egen fargehandel Fargerike Stavanger. I tillegg til vårt hovedkontor i Stavanger er vi i Egersund, på Ålgård og Moi. Det gjør oss lokalkjent i hele Sør-Rogaland.

Gjennom våre dyktige malere og gulvleggere er hovedmarkedet innenfor nye eneboliger, rehabilitering av eneboliger, kontorer og næringslokaler, forsikringsskader og dekorasjonsteknikker for næring og privat samt vår egen fargehandel.

I tillegg til maleoppdrag som vi kjenner det, har vi siden starten vært pådrivere for utvikling av nye dekorasjons- og malingsteknikker til bruk i private hjem, kontorer, butikker og restauranter.

Vårt mål er til enhver tid å være et av landets mest innovative og kreative malerfirma slik vi har vært helt siden starten. Vår filosofi er hele tiden å tenke nytt ved å se oppdraget i helhet med farge, lys og form.

Samtidig prøver vi å utnytte vår erfaring og lekelyst innen faget til å skape det unike.

Vi samarbeider med en rekke arkitekter, interiørarkitekter, byggmestere, møbelsnekkere, murere, rørleggere, lysdesignere, møbelbutikker med flere. Dette gjør det mulig å kunne tilby våre kunder optimale løsninger til enhver tid

H&M Malerservice er miljøfyrtårnsertifisert som viser at vi tar bærekraft på alvor. Les mer om bærekraft her.

Bærekraft
Fargehandel Stavanger Om oss
Om oss

Lær mer om våre tjenester i dag!