Egersund

Lærling

Er du nysgjerrig
på malerfaget?


Avdeling: Egersund
Stillinger: 1
Tiltredelse: Snarest
Søknadsfrist: 20.11.21
Kontaktperson: Henrik Eikanger, mail:
henrik@hmmalerservice.no

Vil du lære mer om malerfaget i et nyskapende og fremoverlent selskap er vi riktig valg for deg. Håndverksgruppen er Norges største konsern innen overflatebehandling med over 1500 motiverte ansatte. I Stavanger er vi representert ved H&M Malerservice AS, og her søker vi nå flere lærevillige medarbeidere som ønsker å jobbe i et fremtidsrettet miljø hvor vi setter kvalitet og seriøsitet svært høyt.

H&M Malerservice opplever sterk vekst og søker derfor enda flere lærlinger innen malingsfaget. Du kan være fersk fra skolebenken, voksen lærling eller inneha annen arbeidsbakgrunn, men med en sterk interesse for å lære om håndverksfaget.
Vi arbeider målrettet med fagopplæring og har satt oss som mål å være blant de fremste representantene innen bærekraftig utvikling innen byggebransjen. Hovedmarkedet vårt er innenfor rehabilitering av eneboliger, kontorer og næringslokaler, forsikringsskader og dekorasjonsteknikker for næring og privat samt vår egen fargehandel. Nødvendig opplæring og sertifisering vil bli gitt.

Vi representerer trygghet og kvalitet og ønsker deg med på laget hvis du:

– er selvstendig, effektiv og målrettet
– har interesse for håndverksfaget
– er arbeidsom og lærevillig
– er pålitelig og punktlig
– behersker et skandinavisk språk skriftlig og muntlig svært godt
– har sertifikat klasse B

Det er viktig for oss at man viser respekt og tar ansvar på jobben, at du kommer på jobb til rett tid tar vi som en forutsetning. I tillegg må du være en nysgjerrig lagspiller med gode samarbeidsevner.

Send kortfattet søknad og CV innen 20.11.21 til:
henrik@hmmalerservice.no

Om arbeidsgiver

HG er Norges største konsern innen overflatebehandling med over 1500 motiverte ansatte. Konsernet er representert fra Kristiansand i sør til Longyearbyen i nord og har langsiktige avtaler innen rehabilitering og vedlikehold. I HG arbeider vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling, og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

H&M Malerservice ble startet i 1992 av Henrik Eikanger og Magnor Kolnes. Selskapet er en betydelig aktør innen malerfaget med rehabilitering, ombygging og tilbygg samt forsikringsskader og dekorative teknikker som kjernevirksomhet.
I dag har H&M Malerservice over 30 stolte håndverkere fordelt på avdelinger i Stavanger, Bryne og Egersund. Hovedkontoret er i Badehusgaten 6 ved Badedammen i Stavanger hvor det også er en egen fargehandel; Fargerike Stavanger.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.