Viktig info!

Vi har innført noen forholdsregler når du besøker oss i butikken.
  • Hold minimum 1 meter avstand
  • Bruk antibac etter åpning av dør
  • Ikke ta på ting unødig
  • Sett varene på disken med strekkoden synlig
  • Bruk døråpner når du går
 
Om ønskelig kjører vi varene hjem til deg og du kan betale med Vipps.
Ring 930 68 388 for bestilling av varer.
På grunn av Korona viruset har vi tilpasset åpningstidene våre. 
ÅPNINGSTIDER:

MANDAG – FREDAG    06:45 – 17:00

LØRDAG                         10:00 – 15:00

 

Velkommen!

 

Layer-3

VI FARGELEGGER NORGE!

Fargerike Stavanger eies og drives av H&M Malerservice AS. Fargerike er Norges største fargehandel og har godt over 100 butikker over hele landet. Kjeden omsetter for ca 1,6 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS.

OM FARGERIKE STAVANGER

Fargerike tilbyr et bredt utvalg innen inn- og utvendig maling, tapet, gulv, og interiørprodukter for alle som ønsker å skape en personlig atmosfære i hjemmet. Enten du ønsker laminat, parkett eller klikk-vinyl så har vi det rette for deg.
Besøk vår inspirerende butikk med lidenskapelige og kunnskapsrike medarbeidere skaper Norges råeste handleopplevelse og bransjens mest fornøyde kunder. Det skal være en fornøyelse å handle hos oss.

VÅR EKSPERTISE

Det som skiller Fargerike fra konkurrenter er lidenskapen for og kunnskapen om det vi driver med, både teknisk og estetisk. Dette betyr at dersom du besøker en av våre butikker, skal du være trygg på at du både får rett produkt til å gjøre jobben raskest mulig. Hos oss får du en god og personlig fargepalett til hjemmet ditt. Farger påvirker hjernen vår på forskjellige måter, og for mange virker det som medisin for sjelen.
Og det er nettopp dette vi er gode på. Farger.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat!