Stavanger

Maler

Maler Stavanger

Er du en dyktig og selvstendig maler?


Avdeling: Stavanger
Stillinger: 3
Tiltredelse: Snarest
Søknadsfrist: 20.11.21
Kontaktperson: Henrik Eikanger, mail: henrik@hmmalerservice.no

Er du en erfaren maler som har lyst til å jobbe i et nyskapende og fremoverlent selskap er vi riktig valg for deg. Håndverksgruppen er Norges største konsern innen overflatebehandling med over 1500 motiverte ansatte. I Stavanger er vi representert ved H&M Malerservice AS, og her søker vi nå flere fagfolk som ønsker å jobbe i et fremtidsrettet miljø hvor vi setter kvalitet og seriøsitet svært høyt.

H&M Malerservice er i sterk vekst, og vi opplever stor pågang særlig i vår forsikringsavdeling hvor vi derfor søker enda flere dyktige malere. Vi arbeider målrettet med fagopplæring og har satt oss som mål å være blant de fremste representantene innen bærekraftig utvikling innen byggebransjen. Hovedmarkedet vårt er innenfor rehabilitering av eneboliger, kontorer og næringslokaler, forsikringsskader og dekorasjonsteknikker for næring og privat samt vår egen fargehandel. Nødvendig opplæring og sertifisering vil bli gitt.

Vi representerer trygghet og kvalitet og ønsker deg med på laget hvis du:

– er selvstendig, effektiv og målrettet
– har interesse for faget og byggebransjen
– er pålitelig og punktlig
– har kompetanse tilsvarende norsk svennebrev eller lang erfaring fra faget
– behersker et skandinavisk språk skriftlig og muntlig svært godt
– har sertifikat klasse B

I tillegg må du være en lagspiller som liker å lære bort da vi har mange lærlinger i selskapet, og det er disse som skal danne ryggraden vår i fremtiden.

Send kortfattet søknad og CV innen 20.11.21 til:
henrik@hmmalerservice.no

Om arbeidsgiver

HG er Norges største konsern innen overflatebehandling med over 1500 motiverte ansatte. Konsernet er representert fra Kristiansand i sør til Longyearbyen i nord og har langsiktige avtaler innen rehabilitering og vedlikehold. I HG arbeider vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling, og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.

H&M Malerservice ble startet i 1992 av Henrik Eikanger og Magnor Kolnes. Selskapet er en betydelig aktør innen malerfaget med rehabilitering, ombygging og tilbygg samt forsikringsskader og dekorative teknikker som kjernevirksomhet.
I dag har H&M Malerservice over 30 stolte håndverkere fordelt på avdelinger i Stavanger, Bryne og Egersund. Hovedkontoret er i Badehusgaten 6 ved Badedammen i Stavanger hvor det også er en egen fargehandel; Fargerike Stavanger.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.