Fargerike er din fargehandel i Stavanger!

Vår fargehandel holder til sentralt i Stavanger, og vi tilbyr flere kjente merker av høy kvalitet. Våre dyktige ansatte har god kompetanse innen sine fagfelt. Fokuset vårt er alltid å tilby topp kvalitet og at du skal bli fornøyd som kunde. Dermed kan du være sikker på at jobben blir utført skikkelig! Vi hjelper deg gjerne med veiledning innen valg av farger og materialer, enten du ønsker å gjøre jobben selv eller om den skal utføres av oss. Kom innom vår fargehandel i Stavanger for en prat om ditt neste prosjekt! Videre kan du lese mer om hva vår fargehandel tilbyr.

Hjemmebesøk

Skulle du ønske noen stylet hjemmet ditt? Mange ønsker å gjøre endringer, men klarer ikke få det like fint som de ser for seg. I interiørblader og på bilder ser det så lett ut, men det blir ikke alltid slik når du får det hjem. Hva mangler? En interiørarkitekt fra vår fargehandel i Stavanger.

Våre interiørkonsulenter hjelper deg å skape ditt drømmehjem. Vi kommer hjem til deg og finner de fargene som gir en gjennomført og helhetlig romfølelse. Vi har lang erfaring og vet hva som passer av farger, gulv, solskjerming og annet interiør. Etter besøket får du ditt eget moodboard med farger, tapet, tekstiler og annen informasjon og tips du trenger til oppussingen.

H&M Malerservice samarbeider med arkitekter, møbelsnekkere, møbelbutikker, lysdesignere og interiørarkitekter, noe som gjør valgmulighetene dine større!

Vi bruker å sammenligne det med oppussingsprogram på TV. Forskjellen er at du slipper å reise bort, og du vet hva som velges av løsninger. Selvfølgelig skal du bli overrasket, men bare av hvor fint du får det hjemme! Her sitter du i forsetet og har siste ordet på alle valgene som tas.

Hjemmebesøk av en interiørkonsulent koster fra 1.500 kroner. Beløpet gjelder inntil 1 times besøk og 1-2 rom. Kom innom vår fargehandel i Stavanger for mer informasjon og inspirasjon.

Fyll ut kontaktskjemaet dersom du har spørsmål, eller ønsker å bestille et hjemmebesøk fra en av våre interiørkonsulenter.

fargehandel stavanger
Fargehandel Stavanger

SKRIV DIN MELDING HER!

CONTACT INFORMATION

Badehusgaten 6,
4014 Stavanger

989 381 334

Har du et spørsmål om oss, eller våre tjenester? Skriv din melding her å vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

Maling

Vi har siden 1992 hjulpet våre kunder å finne riktig maling. For å få et fint resultat må det gjøres riktig forarbeid og du må bruke riktig maling for underlaget. Ved vår fargehandel i Stavanger får du gode råd og veiledning slik at du får ønsket resultat, enten du skal male selv eller bruker en maler.

Når du skal male er det viktig å forstå hvordan farger henger sammen. Man må også forstå hvordan underlagene og materialene påvirker hverandre. Alle underlag krever ulik behandling. Våre hyggelige ansatte hjelper deg med å finne malingen og produktene som er best for deg.

Vil du ha jobben gjort rask å enkelt? Overlat malejobben til oss og få fagfolk med lang erfaring som sikrer et fint resultat.

Fargehandel Stavanger

Male ute

I Norge trenger vi maling og beis som tåler vær og vind. Riktig maling kan bevare fargen slik at det er lenge til neste gang du må ta frem malerbørsten. Spør oss om det du lurer på om vasking, grunning og annet forarbeid. Å male hjemmet ditt eller din fritidsbolig er et stort prosjekt. Dersom du ikke har like stor motivasjon, kan en av H&M Malerservice sine dyktige malere gjøre jobben for deg.

Male inne

Vi bruker store deler av tiden vår i eget hjem. Da er det herlig med litt forandring. Med en ny farge på veggene får hele rommet en ny atmosfære. Det er også kjekt å male bord og andre møbler av tre slik at alt står i stil. Uansett hva du planlegger å male kan vår fargehandel i Stavanger hjelpe deg på veien.
Vi vet hvilken maling som gjør jobben mer effektivt og ikke minst finere.

Gulv

Når et helt rom, en etasje eller kanskje grunnflaten i hele huset skal få nytt gulv er det viktig at du velger riktig. Hva som er riktig gulv for deg bestemmes av hvilket rom det skal være i, hvem som bor i huset, hvor mye du ønsker å bruke på det og ikke minst hva du syns er finest. Vi hjelper deg med valget! Kom innom vår fargehandel i Stavanger.

Våre gulvleggere kan legge gulvet for deg dersom du ikke ønsker å gjøre det selv.

fargehandel stavanger

Parkett

Sett et luksuriøst preg på rommet. Parkett er laget av ekte tre noe som gjør alle parkettgulv unike. Parkett føles lunt under føttene. Det er et godt valg på blant annet soverom og stuer. Små riper eller hakk kan du selv fikse med voks. Parkett kan også slipes ned og lakkeres eller oljebehandles. Da kan du fornye gulvet slik at det varer i flere tiår. Velg mellom matt eller blank, 1-, 2- eller 3-stavs parkett.

Laminat

«Er dette parkett eller laminat?» De siste årene har laminat forbedret utseende betraktelig. Det er nå så likt tre at mange må stille dette spørsmålet. Laminatgulv er slitesterkt og passer for småbarnsfamilier, hundeeiere eller til deg som liker å ta deg en dans på høye hæler. Gulvet passer i alle rom, utenom våtrom. Det kan oppleves kaldere enn parkett, men til gjengjeld er laminatgulv godt egnet til å ha gulvvarme under. Er du på let etter et vedlikeholdsfritt gulv som holder seg fint i mange år? Velg laminat.

Klikkvinyl

Dette er et mykt gulv som tåler røff behandling! Klikkvinyl er:

• Slitesterkt mot skader og riper
• Tåler vann og fuktighet
• Demper lyden av skritt
• Føles varmt å gå på
• Kan legges over varmekabler
• Tåler temperaturforandringer

Er du enda ikke overbevist? Klikksystemet gjør det enkelt å legge gulvet. Du får klikkvinyl i design av tre, betong og stein.

Teppegulv

Med tepper på gulv eller i trapper dempes lyden av skritt. Det gir rommet en bedre akustikk. På soverommet er det behagelig å sette beina på et mykt og varmt teppegulv. Teppene samler støv og bidrar til at det er færre støvpartikler som svirrer rundt i lufta. De er blitt svært motstandsdyktige mot flekker og våre gulvtepper i SmartStrand-garn har til og med livstidsgaranti mot flekker!
Vi har tepper for både utendørs og innendørs bruk.

Vinylbelegg

Vil du at det skal være enkelt å bytte gulv? Rull ut marokkanske fliser, betongimitasjon, sjakkbrett eller tregulv i fiskebensmønster på 1-2-3. Vi har et bredt utvalg gulvbelegg i ulike farger og mønster. Vinylbelegg på rull er svært slitesterkt, det tåler vann og er lett å gjøre rent. Det er et godt valg i gangen, på kjøkkenet eller på rommet til barna.

Vi har også egne gulvbelegg som er beregnet til våtrom.

Korkgulv

Vil du ha et lunt gulv som er mykt å gå på? Da bør du sjekke ut vårt utvalg av korkgulv. Gulvet har en slitesterk overflate som gjør at gulvet holder seg fint i mange år fremover. Korkgulv er også bærekraftig. Når du skal legge korkgulv trenger du ikke underlag, noe som sparer deg for både tid og penger.

Vegg

Innenfor husets fire vegger er det lett å bli lei av både det ene og det andre. Fargen på veggen kan du i hvert fall gjøre noe med. Finn en farge som gir deg ny energi og frisker opp hjemmet ditt. Besøk vår fargehandel i Stavanger for hjelp til å velge riktig utstyr og maling til ditt bruk. Du får også veiledning og råd om grunning, pussing, sparkling og annet forarbeid som kan bedre resultatet.

Vil du raskt i gang med maling eller tapetsering? Med våre veggfornyere slipper du både sparkling og grunning. Det gir et jevnt underlag og bidrar til et finere resultat. Dersom du vil gjøre det enda lettere kan du overlate jobben til H&M Malerservice. Våre erfarne håndverkere kan både male og tapetsere for deg. Vi fjerner eventuell gammel tapet og sikrer et grundig forarbeid slik at du får resultatet du ønsker.

Fargehandel Stavanger

Tapet

Kom innom vår fargehandel i Stavanger og finn et design du vil pryde veggen din med. Vi har tapet i ulike strukturer, fra de helt slette til tapet med tredimensjonal effekt. Hos oss får du den klassiske fibertapeten av høy kvalitet. Den er enkel å påføre på veggen ettersom den holder formen også etter at den kommer i kontakt med limet. Vinyltapet er mer slitesterk og anbefales til gangen, barnerommet og andre steder der veggen får røff behandling. Vinyltapet vasker du enkelt med såpevann. Vi har også våtromstapet som kan fornyet badet eller vaskerommet ditt.

Vi har moderne og trendy tapeter, men holder også på de klassiske fargene og mønstrene som ikke går av moten. Kom innom vår fargehandel i Stavanger for å finne det du skal fornye veggen din med.

Solskjerming

Sol ute, sol inne – men bare når du selv ønsker det. Vi har både innendørs og utendørs solskjerming.

Vi skreddersyr solskjermingen slik at det passer perfekt til dine vinduer. Vi hjelper deg å finne den løsningen som passer best til akkurat din bolig. I vår fargehandel i Stavanger får du hjelp fra dyktige fagfolk som veileder deg gjennom valgmulighetene dine. Du kan velge mellom ulike solskjermingsgardiner innendørs og forskjellige farger og design.

Juster hvor mye lys du slipper inn uten å løfte en finger! Okay da, løft en finger og styr solskjermingen med en fjernkontroll, mobilen eller nettbrettet. Dersom dette blir for nymotens har vi selvfølgelig solskjerming med bryter og sveiv også.

Vi hos Fargerike Stavanger er selvfølgelig behjelpelige med oppmåling og montering.

Ta kontakt for en gratis befaring på solskjerming og få et uforpliktende tilbud.

fargehandel stavanger

SKRIV DIN MELDING HER!

CONTACT INFORMATION

Badehusgaten 6,
4014 Stavanger

989 381 334

Har du et spørsmål om oss, eller våre tjenester? Skriv din melding her å vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

mal proff partner

Butikken for fagfolk! Vi har det du trenger til maler- og byggtapetsererfaget. Fargerike Stavanger er en Mal proff partner butikk. Det betyr rask og enkel henting av varer for Mal Proff-kunder. Vi har et stort utvalg maling, verktøy, produkter og tjenester. Mal proff kan tilby 30 000 produkter og er med det landets ledende leverandør av overflateprodukter til proffmarkedet.

Stopp innom Fargerike Stavanger i Badehusgata og få det du trenger for en effektiv arbeidsdag.

fargehandel stavanger

Våre merker